Logo
Build to develop
Home

Ontwikkeling & Bouw

Stukje tekst staat onder tab Pagina en dan Ontwikkeling en Bouw

Bouw

HBB Groep bestaat uit een ontwikkelbedrijf en een regisserend bouwbedrijf. Wij realiseren projecten in de rol die onze opdrachtgevers wensen, variërend van hoofdaannemer, bouwteam, ketenintegratie of design & build. Wij beheersen alle aspecten van het ontwikkelings- en bouwproces zodat onze partners in elke procesfase verzekerd zijn van een deskundige en betrouwbare begeleiding.

Ontwikkeling

Wij leveren geen gebouwen, wij leveren nieuwe stukjes leefomgeving. Wij kijken meer naar ‘Hoe voelt het om hier te wonen?’, ‘Wat past in dit dorp / deze stad wel en wat juist niet?’, ‘Hoe leven de omwonenden hier?’. Dat is een hele andere benadering dan alleen maar te kijken naar: we ontwikkelen x woningen, met oppervlakte y en bouwkosten y. Het is een duurzame benadering, het zorgt voor een goede binding tussen nieuwe bewoners in bestaande leefomgeving.

Duurzaam

Duurzaamheid staat bij HBB Groep hoog in het vaandel. Als aannemer met een eigen ontwikkelingsafdeling is duurzaam bouwen een voortdurende evenwichtsoefening in het zoeken naar meerwaarde voor zowel de gebruiker als de omgeving, maar ook in het zoeken naar flexibiliteit ten aanzien van de toekomst. Er wordt bij de ontwikkeling van een gebouw veel aandacht geschonken aan de efficiëntie op het gebied van energie, water, grondstoffen, ruimte en financiële middelen.

Interesse? Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.