TERRAZZA

Purmerend
woningbouw, commercieel vastgoed, transformatie
in uitvoering

Purmerend krijgt een nieuwe plek om te wonen, te werken en te leven. HBB Groep realiseert in opdracht van Steengoed, Credit Linked Beheer en de Wooncompagnie 291 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. Daarnaast realiseren wij een parkeergarage met 166 parkeerplaatsen, centrale fietsenbergingen met 680 plekken en 6 bedrijfsunits in de plint van het complex. 

Van voormalig bedrijventerrein naar een duurzame woonwijk op een steenworpafstand van het centrum van Purmerend.

Start bouw

Na een lange voorbereiding is de bouw van Terrazza van start gegaan, een belangrijk moment voor de ontwikkeling van het Waterlandkwartier. De sloop- en bouwwerkzaamheden zijn eind oktober 2023 begonnen. Naar verwachting wordt het project eind 2026 opgeleverd.

Interesse in een woning?

Meer informatie over het project en de verhuur van de woningen vindt u op www.terrazza-purmerend.nl. Heeft u interesse in een huurwoning? Neem dan contact op met Steengoed via info@steen-goed.nl.

Rol HBB Groep: Realisatie
Opdrachtgevers : Credit Linked Beheer, Wooncompagnie, Steengoed
Start bouw : 2023
Programma : 291 appartementen verdeeld over 3 gebouwen. Een parkeergarage met 166 parkeerplaatsen, centrale fietsenbergingen met 680 plekken en 6 bedrijfsunits in de plint van het complex.