Over ons

HBB Groep ontwikkelt en realiseert sinds 1935 vanuit de missie om de mens en haar omgeving te verbinden. De visie – ruimte voor leven en ontwikkeling – is sinds de oprichting van generatie op generatie overgedragen. En daarin ligt de basis van haar succes.

HBB Groep is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende partij voor projectontwikkeling en realisatie vanuit de overtuiging dat verbinding de sleutel tot vooruitgang is. Verbinding is voor HBB Groep dan ook de essentie.

De 5 kernwaarden van HBB Groep zijn; veilig, bevlogen, samen, duurzaam en groei. En vormen het fundament waarop gebouwd wordt. 

Martijn van de Poll van HBB Groep en Rob van Vliet van Synnervate schoven aan in Let’s Talk Business. Met Fabienne de Vries gingen ze in gesprek over de Spiral Dynamics methode. Hoe maak je je organisatie veerkrachtig, hoe kom je tot betere onderlinge samenwerkingen en hoe ontwikkel je het benodigde leiderschap? 

 

HBB verbindt sinds 1935

Er wordt binnen HBB Groep ontwik­keld én gerealiseerd. En daarmee verbinden wij ideeën aan realisme. HBB Groep heeft oog voor de verbinding tussen oud en nieuw. Of het nu om renovatie of nieuwbouw gaat, of om de aansluiting tussen oude en bestaande bewoners. HBB Groep verbindt wonen en werken. Omdat de balans daarin belangrijk is. HBB verbindt talent en toekomst, omdat het één niet zonder het ander kan. HBB verbindt durf en duur­zaam. Want de uitdagingen van vandaag vragen om creativiteit en lef.