HBB Groep toegetreden tot de NEPROM

13-09-2024

NEPROM verwelkomt HBB Groep per september 2024 als nieuw lid. HBB Groep sluit zich aan om samen met NEPROM te werken aan duurzame ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid in de vastgoedsector.

Maaike Uttien, Commercieel directeur ontwikkeling HBB Groep, is trots op het lidmaatschap van NEPROM: “Er wordt binnen HBB Groep ontwikkeld én gerealiseerd. En daarmee verbinden wij ideeën aan realisme en hebben we oog voor de verbinding tussen oud en nieuw. Maatschappelijke betrokkenheid en verbinding staan bij NEPROM centraal. Dat past bij HBB Groep. Met ons lidmaatschap van NEPROM verbinden we ons aan gelijkgestemde professionals uit de vastgoedsector. De kracht van dit netwerk om elkaar te inspireren en positieve impact te maken is groot en wij maken daar graag deel van uit.” 

Over het NEPROM-lidmaatschap 
Het lidmaatschap van NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven.

Over NEPROM
Maatschappelijk betrokken ontwikkelaars, verenigd in NEPROM, werken in nauwe samenwerking met de overheid en partners aan het ontwikkelen van de ruimte voor morgen. Samen werken we aan een brede beschikbaarheid van gebouwen en gebieden, spannen we ons in voor duurzaam ontwikkelen, stimuleren we onze leden om te werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en bieden we vernieuwende oplossingen voor een optimale inrichting van de schaarse ruimte in Nederland.