HBB Groep versterkt Projectontwikkeling met twee directieleden

11-07-2023

Om meer focus, daadkracht en flexibiliteit de bieden, breidt de bestaande directie uit met twee directieleden. Maaike Uttien en Gren Molenkamp treden met ingang van 1 oktober 2023 toe tot de directie van HBB Groep.

Algemeen directeur Martijn van de Poll is heel blij met de uitbreiding. ‘We staan voor grote uitdagingen in de sector. In deze snel veranderende wereld is onze flexibiliteit van essentieel belang, waarbij we onze missie en visie niet uit het oog verliezen. De versterking van de directie geeft mij de ruimte om meer te focussen op de grote lijnen dan de dagelijkse operatie, zodat de organisatie meegroeit naar een volgende fase. Ik ben trots op waar we staan en waartoe HBB Groep in staat is. Namelijk bijzondere projecten realiseren en telkens weer iets moois toevoegen aan de samenleving’, laat Martijn van de Poll weten.

Eigen gelederen
Maaike Uttien en Gren Molenkamp zijn zeer zeker geen onbekenden van HBB Groep. Beiden werken al langere tijd als senior projectontwikkelaars binnen de organisatie.

Maaike Uttien startte in 2012 bij HBB Groep. In een hecht team was Uttien verantwoordelijk voor diverse ontwikkelingen, met onder andere hotels, gebiedsontwikkeling en woningbouw. De focus van Uttien als directielid van HBB Groep ligt bij acquisitie, verwerving en het opstarten van de ontwikkelprojecten.

Gren Molenkamp startte in 2011 bij HBB Groep. Als projectontwikkelaar heeft hij gewerkt aan diverse complexe binnenstedelijke opgaven. Zijn voorliefde voor monumentaal erfgoed kwam goed van pas, onder andere bij de ontwikkeling van de Koepelgevangenis in Haarlem. Als directielid van HBB Groep wordt hij verantwoordelijk voor de projecten in ontwikkeling en uitvoering.