Start verkoop fase 1 nieuwbouwproject HIGH5 in Haarlem

14-03-2024

Het is zover! Vandaag is de verkoop gestart van het eerste gebouw van HIGH5, gelegen in Haarlem Nieuw Zuid. Deze nieuwbouwontwikkeling van HBB Groep en Hoorne Vastgoed wordt in verschillende fases verkocht, verhuurd en gebouwd. Fase 1 start met de verkoop van 53 woningen van gebouw San Francisco.

Programma San Francisco

Het U-vormige gebouw San Francisco staat op een prachtige plek in Haarlem Nieuw Zuid, aan zowel het water als aan het centrale marktplein. In het gebouw bevinden zich 49 twee- en driekamerappartementen en 4 stadswoningen van ca. 56 tot ca. 100 m2. Prijzen vanaf
€ 321.961,- (v.o.n.). Ook komt er een fraai aangelegde daktuin op de derde verdieping, een commerciële ruimte. In het hart van het gebouw San Francisco en het naastgelegen gebouw Los Angeles wordt de mobiliteit van HIGH5 ondergebracht.

Vijf gebouwen

HIGH5 is de naam voor de vijf nieuwe gebouwen bij het Californiëplein in Haarlem. HIGH5 wordt een heerlijke plek voor iedereen; hier komen zowel vrije sector (koop), sociale huur en middensegment (koop) woningen.
De gebouwen zijn ontworpen door LEVS Architecten. Met elkaar vormen ze een aantrekkelijk ensemble met circa 569 koop- en huurwoningen, commerciële ruimten en parkeervoorzieningen waarin stedelijke dynamiek en een parkachtige sfeer hand in hand gaan.

Vernieuwing Haarlem Nieuw Zuid

HIGH5 is onderdeel van de stedelijke vernieuwing van Haarlem Nieuw Zuid. In het gebied verandert veel. Het Californiëplein vormt het kloppend hart van het gebied. Een huiskamer voor de wijk met commerciële-, culturele- en maatschappelijke voorzieningen en wonen. Een plek om te ontmoeten en verblijven.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite: www.woneninhigh5.nl.