Logo
Build to develop
Projecten

Schipholweg 1 Haarlem

Build to live
project-main-image

Aan de Schipholweg ontwikkeld HBB Groep samen met Groeneweg Projekten het plan Schipholweg 1 en komen wonen, werken, voorzieningen en horeca bij elkaar.

In het gebouw komen sociale huurwoningen, middenhuur-woningen en woningen voor de vrije markt. Het hogere gebouw ligt aan de Schipholweg 1. Het lagere gebouw komt aan de J.J. Hamelinkstraat en vormt de overgang naar de Slachthuisbuurt. Gelegen aan het begin van de Schipholweg en langs het Spaarne maakt dit het een bijzondere locatie.

Bewoners kunnen hier vanaf het toekomstige OV-knooppunt gemakkelijk naar hun werk reizen. En wie niet reist kan gebruik maken van moderne bedrijfsruimtes of werkplekken in het gebouw zelf.

Hoogtepunt wordt het restaurant met terras op de zesde verdieping, dat uitkijkt over het Spaarne en de stad. Een mooie plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Met deelmobiliteit, een (openbare) fietsenstalling en met het nieuwe OV-knooppunt werken we aan de toekomst: minder auto’s & meer fietsen! Natuurlijk is er rekening gehouden met autoparkeren. Er komen ongeveer 190 parkeerplekken. Ongeveer 170 parkeerplekken komen in en onder de gebouwen. Zo is er meer ruimte voor groen waardoor het ook buiten prettig verblijven is.

 

Architect:     Dam & Partners Architecten
Rol: Development & Construct
Locatie: Kop Schipholweg aan het Spaarne, Haarlem

Naar de website

Interesse in wonen in dit project?
Het is op dit moment helaas nog niet mogelijk om aan te geven wanneer wij verwachten te starten met het woningaanbod. Wel kunt u uw gegevens hieronder achterlaten voor als wij op een later moment de nieuwsbrieven gaan verstrekken.
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*