TERRAZZA

Purmerend
woningbouw, commercieel vastgoed, transformatie
in ontwikkeling

Purmerend krijgt een nieuwe plek om te wonen, te werken en te leven in het Waterlandkwartier. Aan de Waterlandlaan 1 t/m 59 komen 291 duurzame woningen, verdeeld over vijf appartementengebouwen. De woningen zijn voor alle inkomensklassen, met een mix van sociale huurwoningen, middelduur en vrije sector huurwoningen en een aantal commerciële ruimten.

Verandering naar aantrekkelijke woonwijk
Van voormalig bedrijventerrein, waar nu nog een kantoorgebouw, een bedrijfspand en een voormalige meubelzaak staan, naar een levendige en duurzame woonwijk op een steenworpafstand van het centrum van Purmerend. De nieuwe woonwijk speelt in op een toenemende behoefte aan gemengd stedelijk wonen, werken en leven op een zeer goed bereikbare locatie. De 292 woningen zijn voor alle inkomensklassen, met een mix van sociale huurwoningen, middelduur en vrije sector huurwoningen en een aantal commerciële ruimten.

Woningen gebouwd voor alle doelgroepen
In HBB Groep hebben Credit Linked Beheer, Wooncompagnie en Steengoed de juiste partij gevonden voor het realiseren van de vijf appartementengebouwen.