Hofgeest Buiten

Velserbroek
woningbouw, gebiedsontwikkeling
in verkoop
in uitvoering

Aan de noordwestzijde van de Velserbroek verschijnt de komende jaren het nieuwbouwproject Hofgeest. Hofgeest ligt aan de Hofgeesterweg en Broekeroog, bij het groen van de Biezen en Spaarnwoude.

In het ontwerp is er veel aandacht voor de kwaliteit van wonen en duurzaamheid. Dat uit zich door de grote variatie van woningen, de ruime tuinen, veel openbaar groen rondom de woningen en zo min mogelijk auto’s in het directe straatbeeld. Daarnaast worden de woningen duurzaam door onder andere de toepassing van een warmtepomp en waar nodig zonnepanelen voor de energieopwekking.

Realisatie

HBB Groep realiseert in totaal 242 woningen bestaande uit 170 grondgebonden woningen variërend van rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen en 72 sociale huur-appartementen.
Bekijk in deze video de verschillende bouwfasen van de nieuwbouwtrein: van fundering tot de eerste opgeleverde woningen van Hofgeest Buiten.

Interesse in een woning?

Wilt u meer informatie over de koopwoningen in dit bijzondere project? Kijk dan op www.hofgeestbuiten.nl

Wit u meer weten over de sociale huurappartementen in Hofgeest Buiten? Dan verwijzen wij u graag door naar de website van Woningbedrijf Velsen www.wbvelsen.nl/hofgeest. Zij verzorgen de verhuur.

Bouwontwikkelingen

Zie onderstaande tijdslijn met de bouwontwikkelingen. Wilt automatisch op de hoogte blijven over deze ontwikkelingen? Volg ons dan via: de BouwApp of scan met uw mobiele telefoon de QR-code.

  • Download en installeer de BouwApp
  • Ga naar ‘ontdek
  • Zoek op Hofgeest Buiten
  • Selecteer het project
  • Klik op Volgen
 
Opdrachtgever: CV De Hofgeester Gronden, een samenwerking van Holleman Santpoort en HBB Groep
Rol HBB Groep: Ontwikkeling en realisatie
Architect: Mulleners + Mulleners