Hofgeest Buiten

Velserbroek
woningbouw, gebiedsontwikkeling
in verkoop
in uitvoering

Aan de noordwestzijde van de Velserbroek verschijnt de komende jaren het nieuwbouwproject Hofgeest. Hofgeest ligt aan de Hofgeesterweg en Broekeroog, bij het groen van de Biezen en Spaarnwoude.

Hofgeest Buiten is een ontwikkeling van Holleman Santpoort en HBB Groep. Er worden in totaal 242 woningen gerealiseerd bestaande uit 170 grondgebonden woningen variërend van rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen en 72 sociale huur-appartementen.

In het ontwerp is er veel aandacht voor de kwaliteit van wonen en duurzaamheid. Dat uit zich door de grote variatie van woningen, de ruime tuinen, veel openbaar groen rondom de woningen en zo min mogelijk auto’s in het directe straatbeeld. Daarnaast worden de woningen energiezuinig door de toepassing van een warmtepomp en waar nodig zonnepanelen voor de energieopwekking.

Wilt u meer informatie over de koopwoningen in dit bijzondere project? Kijk dan op www.hofgeestbuiten.nl

Bouwontwikkelingen

Zie onderstaande tijdslijn met de bouwontwikkelingen. Wilt automatisch op de hoogte blijven over deze ontwikkelingen? Volg ons dan via: de BouwApp of scan met uw mobiele telefoon de QR-code.

  • Download en installeer de BouwApp
  • Ga naar ‘ontdek
  • Zoek op Hofgeest Buiten
  • Selecteer het project
  • Klik op Volgen

Tijdslijn BouwApp

Rol: Development & Construct
Locatie: Velserbroek Hofgeest